Duurzaamheid en Milieubewustzijn

De Motion Mate is een 100% elektrische stadsauto die geen schadelijke uitstoot heeft. Als dealer van Motion Mate ben je een voorvechter van duurzaamheid en draag je bij aan een schonere planeet.

Innovatie en Technologie

Deze elektrische stadsauto is doordrenkt met de nieuwste technologie. Met geavanceerde elektrische aandrijvingssystemen en slimme connectiviteit, zet je de norm voor innovatieve mobiliteit.

Stedelijke Mobiliteit

De Motion Mate is speciaal ontworpen voor stedelijke omgevingen. Zijn compacte formaat maakt hem perfect voor smalle straten en krappe parkeerplaatsen, waardoor de stad een betere plek wordt om te bewegen.

Veiligheid en Comfort

De Motion Mate biedt geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een comfortabele rijervaring, wat zorgt voor tevreden klanten die zich veilig voelen, zelfs in het drukke stadsverkeer.

Zakelijke Kansen

Naast particuliere klanten zijn er tal van zakelijke mogelijkheden als dealer van Motion Mate. Denk aan verhuurbedrijven, wagenparkbeheerders, bezorgdiensten en meer. Diversifieer je inkomstenbronnen en blijf groeien.

Ondersteuning en Partnerschap

Word dealer en profiteer van onze ondersteuning en expertise. We staan achter je om te zorgen dat je succesvol bent in deze snelgroeiende markt. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onze uitgebreide onderdelenvoorraad en technische kennis.

Motion Mate - Green World Mobility - Sfeerbeeld buiten op straat
Motion Mate - Green World Mobility - Interieur achteruitrijcamera
Motion Mate - Green World Mobility - Interieur
Motion Mate - Green World Mobility - Sfeerbeeld buiten rijdend in het bos
Motion Mate - Green World Mobility - Sfeerbeeld buiten laadruimte
Motion Mate - Green World Mobility - Sfeerbeeld op straat

Neem contact met ons op

Klaar om de stap te zetten?

Dit is je kans om de toekomst van mobiliteit te vormen, je zakelijke horizon te verbreden en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te maken. Klaar om de stap te zetten? Neem vandaag nog contact op om dealer te worden van de Motion Mate en de weg te banen voor een duurzame toekomst!